top of page
  • Kine Skrimstad

TRENGER FORHOLDET LITT OMSORG FØR SOMMERFERIEN?
Sommerferien, selv om den er aldri så etterlengtet, kan være en belastning for forholdet. Mye skal få plass i løpet av noen få uker, og man er ikke alltid enige om hva som bør prioriteres. Har man barn kan det være litt av en jobb å få sommerferie-puslespillet til å gå opp.

Vi tilbyr et kurs der dere øver på kommunikasjon, får konkrete verktøy til å løse problemer i samlivet og snakker om hvordan dere ønsker å ha det i forholdet. Sett av kvalitetstid for paret og bli med på samlivskurs!

Anette Bach-Nilsen og jeg fortsetter samarbeidet om å sette opp samlivskurs etter PREP-modellen (kjent fra Modum Bad). Anette er sertifisert kursleder i PREP og i likhet med meg Gestaltterapeut MNGF.

Vi ønsker å holde kostnadene nede for dere og holder kurset i vårt eget lokale i Lillestrøm. Det er plass til maks 4 par i lokalet. Kurset foregår altså i en liten gruppe, der man kun samarbeider med egen partner. Det er ingen krav om deling i gruppa. Alle deltakere har taushetsplikt!

Dato for sesongens siste kurs er:


25. mai

Påmeldingsfrist er 2 uker før kursdato.

Pris pr. par:


• Dagskurs = 2500,-


Early birdtilbud: 10% rabatt ved påmelding senest 4 uker før kursstart.


Prisen inkl. kursmateriale og enkel servering.

Evt. avmelding:


• Inntil 4 uker før kursstart refunderes hele beløpet


• 2-4 uker før kursstart refunderes 50% (dvs. dere må betale 50% av kurset)


• Under 2 uker før kursstart: hele beløpet må betales

Kurssted: Storgt. 9B (Lillestrøm sentrum)

Påmelding og mer informasjon:


• Anette Bach-Nilsen: Gestalt psykoterapeut MNGF / Sertifisert kursleder i PREP• Kine Skrimstad: Gestalt psykoterapeut MNGF


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page