top of page
  • Kine Skrimstad

SENIORYOGA MED STOL

Denne våren introduserer jeg et nytt yogakurs, stolyoga for senior. Velkommen!

HVA ER DETTE: Øvelsene på dette kurset utføres enten sittende på stol eller stående med støtte i stolen. Bevegelsene er rolige og myke. Vi jobber med pust, bevegelighet, balanse, styrke og avslapning.

MÅLGRUPPE: Først og fremst aldersgruppen +65 år, men kurset er åpent for alle som ønsker/trenger en trygg og rolig form for trening, og som ikke ønsker å bevege seg opp og ned fra gulvet.

FYSISKE FORUTSETNINGER: Du trenger ikke ha erfaring med yoga og trenger heller ikke være sterk, myk eller i god fysisk form, MEN du må kunne sitte, reise deg, stå og gå ved egen hjelp. Det er trapp til lokalet. Bygningen har IKKE heis.

TID: Oppstart torsdag 18. januar kl 10.15. Det første kurset går over 5 uker. Det er løpende påmelding, så det er mulig å starte senere om det er ledig plass.

STED: Storgata 9B i Lillestrøm (samme bygg/inngang som Ryggakutten)

PRIS: 5 kurstimer koster 900,- for pensjonist/trygdet, ellers er prisen 1000,- kr. Hopper du inn på kurset senere betaler du bare for de gjenstående gangene. Drop in-timer koster 198,- for pensjonist/trygdet (ellers kr. 220).

PÅMELDING: post@bevegelig.no eller 470 18 465

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page