top of page
  • Kine Skrimstad

Oppstart yogakurs

Oppdatert: 1. okt. 2022

I uke 40 starter jeg opp nye yogakurs på kveldstid i Lillestrøm. Kursene går over 4 uker, om det er ledig plass er det mulig å hoppe inn underveis. Kurs på dagtid komme i løpet av høsten.

Praktisk informasjon:

  • Utstyr/klær: Det finnes utstyr til utlån om du ikke har f.eks. egen matte. (NB! Jeg låner ikke ut øyeputer, men det kan du få kjøpt i studioet) Kle deg i komfortable klær, slik at du kan bevege deg/puste fritt. Yoga utføres enten barbent eller i skliskre sokker.

  • Vis hensyn: Mobilen settes på lydløs/skrus av. Kom til klassen i god tid, vent i ventearealet til døra åpnes. Sett/heng fra deg sko/yttertøy på angitt plass (NB! Ta med verdisaker inn i studio!)

  • Påmelding: Via kontaktskjema, Facebook, epost eller telefon.

  • Priser: Oppstartspris 649,- for 4 ganger. Student/trygdet: 10% rabatt. Velger du å gå begge kurs samtidig får du 10% rabatt på kurs nr. 2. Dropp inn-pris: 200,- pr. klasse (NB! Påmelding nødvendig). Om kursene ikke fylles med en gang er det mulig å bli med underveis (rabattert pris)

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

SENIORYOGA MED STOL

Denne våren introduserer jeg et nytt yogakurs, stolyoga for senior. Velkommen! HVA ER DETTE: Øvelsene på dette kurset utføres enten sittende på stol eller stående med støtte i stolen. Bevegelsene er r

Comments


bottom of page